Εκδήλωση "Ευρωπαϊκή Χρηματοδότηση για Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα"

Πότε και πού;

02.03.2017
Αθήνα, Ξενοδοχείο Caravel, Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "Ευρωπαϊκή Χρηματοδότηση για Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα" στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου Hellenic Innovation Forum (1-2 Μαρτίου 2017, Αθήνα, ξενοδοχείο Divani Caravel). Η εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Μαρτίου (10.45-12.00) στην Αίθουσα "Βεργίνα".

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία για Έρευνα, Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα και οι σχετικές υπηρεσίες που παρέχει το ΕΚΤ προς την ελληνική ερευνητική και επιχειρηματική κοινότητα. Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας θα παρουσιάσει το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα COSME για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις καθώς και τη Χαρτογράφηση των επιχειρηματικών αναγκών των ελληνικών start-up επιχειρήσεων.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη (οι online εγγραφες στην εκδήλωση ολοκληρώθηκαν). Με την εγγραφή τους στην εκδήλωση του ΕΚΤ, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παρακολουθήσουν, χωρίς κόστος, και τις δύο ημέρες του Hellenic Innovation Forum 2017, μια εκδήλωση που έχει στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών και συνεργιών μεταξύ των μερών του τριγώνου "Θεσμικοί Παράγοντες – Ακαδημαϊκή/Ερευνητική Κοινότητα – Επιχειρηματικός Κόσμος".

Οι παρουσιάσεις των ομιλητών και το βίντεο της εκδήλωσης θα αναρτηθούν τις επόμενες ημέρες στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης.

 

Επικοινωνία

Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης

Γωγώ Μαζιώτη

email: gmazio@ekt.gr

τηλ: 210-7273925

Διοργάνωση