Φόρμα εγγραφής για τον 1ο Κύκλο διαδικτυακών σεμιναρίων «Real Skills for Scientists - Επιστήμες Ζωής»

Οι εγγραφές για τον 1ο κύκλο διαδικτυακών σεμιναρίων "Real Skills for Scientists- Επιστήμες Ζωής" είναι ανοικτές!

Ο 1ος κύκλος, ο οποίος θα εστιάσει στο επιστημονικό πεδίο των Επιστημών Ζωής (Βιολογία, Βιοτεχνολογία, Γενετική, Νευροεπιστήμες, κλπ.), αποτελείται από μια σειρά τριών διαδικτυακών σεμιναρίων.

1ο webinar, Πέμπτη 2 Ιουλίου (17:30-19:00): δημιουργία βιογραφικού σημειώματος, προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται για τη διαμόρφωση της επαγγελματικής σταδιοδρομίας, σημασία πρακτικής, εθελοντικής εργασίας κ.λπ.

2ο webinar, Πέμπτη 9 Ιουλίου (17:30-19:00): χρήσιμες συμβουλές για αναζήτηση εργασίας, χρηματοδοτήσεις (υποτροφίες, grants, ευρωπαϊκά προγράμματα- MSCA- ERC κ.λπ.), δικτύωση και ενίσχυση των επιστημονικών δημοσιεύσεων.

3ο webinar, Πέμπτη 16 Ιουλίου (17:30-19:00): live Q&A με καταξιωμένους ερευνητές, καθηγητές Πανεπιστημίων αλλά και στελέχη μεγάλων εταιρειών της Ελλάδας και του εξωτερικού με στόχο τη μεταφορά γνώσης και τη δικτύωση.

Η σειρά σεμιναρίων απευθύνεται σε προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς, υποψήφιους διδάκτορες των Επιστημών Ζωής ανεξαρτήτως έτους φοίτησης, καθώς και μεταδιδακτορικούς ερευνητές στην αρχή της καριέρας τους, οι οποίοι επιθυμούν να ακολουθήσουν μία αμιγώς ακαδημαϊκή ή ερευνητική καριέρα, ή επιθυμούν να εργαστούν στη βιομηχανία. Για να κάνετε αίτηση, συμπληρώστε την φόρμα εγγραφών προκειμένου να σας αποστείλουμε πληροφορίες για την συμμετοχή σας στα σεμινάρια.

Οδηγίες συμμετοχής θα σταλούν μέσω email!