Διεθνές φόρουμ επιχειρηματικών συναντήσεων στην έκθεση MEDICA 2019

Η έκθεση, από τις σημαντικότερες του κλάδου της υγείας, πραγματοποιείται το τετραήμερο 18-21 Νοεμβρίου 2019 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας

Διεθνές Φόρουμ επιχειρηματικών συναντήσεων στον τομέα της Υγείας διοργανώνει το Εnterprise Europe Network στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης MEDICA 2019 που πραγματοποιείται στις 18-21 Νοεμβρίου 2019 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) υποστηρίζει τη συμμετοχή ελληνικών φορέων στην εκδήλωση.

Η MEDICA 2019 είναι το σημαντικότερο σημείο συνάντησης του τομέα της ιατρικής σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν προμηθευτές νέων τεχνολογιών από όλο τον κόσμο και να αναπτύξουν διεθνείς επιχειρηματικές συνεργασίες. Κατά την περσινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 700 συναντήσεις με πάνω από 300 συμμετέχοντες από 40 χώρες.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις και ερευνητικούς φορείς που επιδιώκουν ερευνητικές, τεχνολογικές αλλά και επιχειρηματικές συνεργασίες και θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες φορείς να βρουν τους κατάλληλους εταίρους για διεθνή συνεργασία, να ενημερωθούν για καινοτόμες τεχνολογίες και να προωθήσουν ερευνητικά αποτελέσματα που είναι σε στάδιο αξιοποίησης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής και να υποβάλουν προφίλ συνεργασίας (αναζήτηση εταίρων για συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα, ζήτηση ή προσφορά επιχειρηματικών προτάσεων, και τεχνολογικών προϊόντων) μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2019. Κάθε συμμετέχων θα λάβει το προσωπικό του πρόγραμμα συναντήσεων λίγες ημέρες πριν την εκδήλωση. Οι συναντήσεις έχουν διάρκεια 30 λεπτά και θα διεξαχθούν στο Hall 6 - Gallery 6.1 (Πρώτος όροφος) τις εξής ημέρες και ώρες: Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, 13:00-18:00, Τρίτη 19 και Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, 10:30 - 18:00.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με την εκδήλωση, μπορείτε να απευθύνεστε στο ΕKT: Δρ Χριστίνα Πασκουάλ (☎ 210 7273920, ✉ cpascual@ekt.gr).

Το ΕΚΤ για την επιχειρηματικότητα

Το ΕΚΤ είναι συντονιστής του Enterprise Europe Network - Hellas, του ελληνικού κόμβου του Enterprise Europe Network, που αποτελείται από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στον χώρο της καινοτομίας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Το Enterprise Europe Network-Hellas είναι το μεγαλύτερο ελληνικό δίκτυο επιχειρηματικής υποστήριξης. Στηρίζει καινοτόμες και εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέες αγορές και χρηματοδότηση, παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες για διαχείριση καινοτομίας και scaling up των επιχειρήσεων, ενημερώνει για ευρωπαϊκές πολιτικές και δίνει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διαβουλεύσεις για μελλοντικές πρωτοβουλίες.

www.ekt.gr, με πληροφορίες από ΕΚΤ, Enterprise Europe Network