Eκδήλωση τεχνολογικών και επιχειρηματικών συναντήσεων στον τομέα της Υγείας και των Επιστημών Ζωής

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους, να διερευνήσουν νέες ιδέες και να αναπτύξουν διεθνείς συνεργασίες.

Διεθνής εκδήλωση τεχνολογικών και επιχειρηματικών συναντήσεων «The Healthy Future Partnering event» διοργανώνεται στις 26 Ιουνίου 2018 στο Λίβερπουλ (Ηνωμένο Βασίλειο) στο πλαίσιο του “International Business Festival 2018”, σε συνεργασία με τη Θεματική Oμάδα “Healthcare” του Δικτύου Enterprise Europe Network. Τη συμμετοχή ελληνικών φορέων στην εκδήλωση υποστηρίζει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (EKT), συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, ελληνικού κόμβου του ευρωπαϊκού δικτύου.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις, δημόσιους οργανισμούς, πανεπιστήμια, ερευνητικά ινστιτούτα, clusters, ενώσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Υγείας και των Επιστημών Ζωής. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους, να διερευνήσουν νέες ιδέες και να αναπτύξουν συνεργασίες, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα προκαθορισμένων διμερών συναντήσεων 30 λεπτών.

Η εκδήλωση επικεντρώνεται στις παρακάτω θεματικές ενότητες:

  • Biotech & Pharmaceutical / Βιοτεχνολογία και Φαρμακευτική
  • Contract Research Organisation (CRO)
  • Contract Manufacturing Organisation (CMO)
  • Diagnostics / Διαγνωστικά
  • Analytical
  • Medical Technology / Ιατρική τεχνολογία
  • Healthcare / Υγειονομική περίθαλψη
  • Precision Medicine / Ιατρική ακριβείας
  • Digital Health / Ψηφιακή υγεία

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής και να υποβάλουν το προφίλ τους (ζήτηση ή προσφορά επιχειρηματικών προτάσεων, τεχνολογικών προϊόντων ή συμμετοχής σε ερευνητικά προγράμματα) έως τις 5 Ιουνίου 2018. Tα προφίλ δημοσιεύονται σε ηλεκτρονικό κατάλογο και αποτελούν τη βάση για τη διοργάνωση διμερών συναντήσεων με δυνητικούς συνεργάτες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στα δημοσιευμένα προφίλ τους συνεργάτες που ταιριάζουν στις ανάγκες τους και  να ζητήσουν συνάντηση την ημέρα του brokerage event στον προκαθορισμένο χώρο.  Οι αιτήσεις για τις συναντήσεις πραγματοποιούνται από τις 2 Μαΐου έως τις 19 Ιουνίου. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν το προσωπικό πρόγραμμα συναντήσεων λίγες ημέρες πριν την εκδήλωση.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, ενώ τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (Δρ Χριστίνα Πασκουάλ, τηλ.: 210 7273920, email: cpascual@ekt.gr).

Το Enterprise Europe Network είναι το μεγαλύτερο δίκτυο υποστήριξης στον κόσμο για μικρομεσαίες επιχειρήσεις με διεθνείς φιλοδοξίες, με 3.000 εμπειρογνώμονες σε 600 οργανισμούς και καλύπτοντας περισσότερες από 60 χώρες. Ο ελληνικός κόμβος του ευρωπαϊκού δικτύου, το Enterprise Europe Network-Hellas, αποτελείται από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στον χώρο της καινοτομίας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Το ΕΚΤ, ως συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, του μεγαλύτερου ελληνικού δικτύου επιχειρηματικής υποστήριξης, υποστηρίζει καινοτόμες και εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέες αγορές και χρηματοδότηση. Παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες για διαχείριση καινοτομίας και scaling up των επιχειρήσεων. Ενημερώνει για ευρωπαϊκές πολιτικές και δίνει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διαβουλεύσεις για μελλοντικές πρωτοβουλίες. Το ελληνικό δίκτυο μεσολαβεί σε περίπου 100 διακρατικές συνεργασίες ανά έτος.

www.ekt.gr, με πληροφορίες από Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, Enterprise Europe Network