Διεθνές Forum επιχειρηματικών συναντήσεων στον τομέα της Υγείας στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης MEDICA 2017

Η εκδήλωση θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες φορείς να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να βρουν τους κατάλληλους εταίρους για διεθνή συνεργασία.

Διεθνές Forum επιχειρηματικών συναντήσεων στον τομέα της Υγείας διοργανώνει το ευρωπαϊκό δίκτυο Εnterprise Europe Network, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης MEDICA 2017 στις 14-16 Νοεμβρίου 2017 στο Ντίσελντορφ (Γερμανία). Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης  (ΕΚΤ), συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, του ελληνικού κόμβου του μεγαλύτερου διεθνούς δικτύου καινοτομίας και επιχειρηματικότητας Enterprise Europe Network υποστηρίζει τη συμμετοχή ελληνικών φορέων στην εκδήλωση.

Η έκθεση MEDICA είναι το σημαντικότερο σημείο συνάντησης του τομέα της ιατρικής, σε παγκόσμιο επίπεδο. Η διοργάνωση παρέχει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να συναντήσουν προμηθευτές νέων τεχνολογιών από όλο τον κόσμο και να αναπτύξουν διεθνείς επιχειρηματικές συνεργασίες. Κατά την περσινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκαν 1100 συναντήσεις με πάνω από 300 συμμετέχοντες από 40 χώρες.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις και ερευνητικούς φορείς που επιδιώκουν ερευνητικές, τεχνολογικές αλλά και επιχειρηματικές συνεργασίες και θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες φορείς να βρουν τους κατάλληλους εταίρους για διεθνή συνεργασία, να ενημερωθούν για καινοτόμες τεχνολογίες από όλη την Ευρώπη και να προωθήσουν ερευνητικά αποτελέσματα που είναι σε στάδιο αξιοποίησης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής και να υποβάλουν το προφίλ τους (αναζήτηση εταίρων για συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα, ζήτηση ή προσφορά επιχειρηματικών προτάσεων, και τεχνολογικών προϊόντων) μέχρι τις 5 Νοεμβρίου 2017. Οι αιτήσεις για τις συναντήσεις πραγματοποιούνται από τις 5 Ιουλίου έως τις 6 Νοεμβρίου. Τα προφίλ θα δημοσιευθούν σε ηλεκτρονικό κατάλογο και θα αποτελέσουν τη βάση για τη διοργάνωση συναντήσεων με δυνητικούς συνεργάτες. Κάθε συμμετέχων θα λάβει το προσωπικό του πρόγραμμα συναντήσεων πριν τη διοργάνωση. Οι συναντήσεις (30 λεπτών) θα διεξαχθούν στο Hall 6 - Gallery 6.1: Τρίτη -14, Τετάρτη -15, & Πέμπτη 16 Νοεμβρίου: 10:30 – 18:00.

Η εγγραφή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, άλλα δεν περιλαμβάνει το εισιτήριο εισόδου στην έκθεση. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (Δρ. Χριστίνα Πασκουάλ, τηλ.: 210-7273920, email: cpascual@ekt.gr)

www.ekt.gr, με πληροφορίες από Enterprise Europe Network, Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης