Εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων για την Ηλεκτρονική Υγεία στο πλαίσιο του eHealth Week 2016

Η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων HIMSS Europe Online Matchmaking event απευθύνεται σε επιχειρήσεις, ερευνητικούς φορείς και δημόσιους φορείς που ενδιαφέρονται για διεθνείς συνεργασίες σε επιχειρηματικό, τεχνολογικό και ερευνητικό επίπεδο στον τομέα της Ηλεκτρονικής Υγείας.

Εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων στον τομέα της Ηλεκτρονικής Υγείας, στο πλαίσιο της διεθνούς εκδήλωσης e-Health Week 2016, διοργανώνει το Enterprise Europe Network στις 8-10 Ιουνίου στο Άμστερνταμ (Ολλανδία). Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), ως μέλος του Enterprise Europe Network-Hellas, υποστηρίζει τη συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων στην εκδήλωση.

Η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων HIMSS Europe Online Matchmaking event απευθύνεται σε επιχειρήσεις, ερευνητικούς φορείς και δημόσιους φορείς που ενδιαφέρονται για διεθνείς συνεργασίες σε επιχειρηματικό, τεχνολογικό και ερευνητικό επίπεδο στον τομέα της Ηλεκτρονικής Υγείας.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί που θα συμμετέχουν θα έχουν τη δυνατότητα να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους, να ανακαλύψουν καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα, να προβάλουν ερευνητικά αποτελέσματα που είναι σε στάδιο προώθησης/αξιοποίησης, να ενημερωθούν και να έρθουν σε επαφή με τους φετινούς φιναλίστ του διαγωνισμού "EU SME e-Health Competition” και να πραγματοποιήσουν επιχειρηματικές και τεχνολογικές συνεργασίες στον ευρωπαϊκό χώρο, μέσα από διμερείς συναντήσεις 30 λεπτών με επιχειρήσεις, ερευνητικούς φορείς και πανεπιστήμια.

Η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων επικεντρώνεται στους εξής τομείς:

• mHealth
• Υγιή Γήρανση
• Ασφάλεια και ποιότητα φροντίδας των ασθενών
• Εξατομικευμένη Ιατρική
• Συστήματα υποστήριξης των κλινικών αποφάσεων

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κάνουν αρχικά εγγραφή για τη συμμετοχή στην eHealth Week και, κατόπιν, θα λάβουν τον απαραίτητο σύνδεσμο που θα επιτρέπει την πρόσβαση στη φόρμα εγγραφής για την εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων. Στη συνέχεια, θα πρέπει να υποβάλουν το προφίλ τους (αναζήτηση εταίρων για συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα, ζήτηση ή προσφορά επιχειρηματικών προτάσεων και τεχνολογικών προϊόντων) μέχρι την 1η Ιουνίου 2016. Οι αιτήσεις για τη διοργάνωση συναντήσεων θα υποβάλλονται από τις 26 Μαΐου έως τις 6 Ιουνίου 2016. Τα προφίλ θα δημοσιευθούν σε ηλεκτρονικό κατάλογο και θα αποτελέσουν τη βάση για τη διοργάνωση συναντήσεων με δυνητικούς συνεργάτες. Κάθε συμμετέχων θα λάβει το προσωπικό του πρόγραμμα συναντήσεων πριν τη διοργάνωση.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση επιβαρύνεται με το κόστος εγγραφής στην eHealth Week ή εναλλακτικά με την αγορά ενός "Day Pass" για την εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων και την πρόσβαση στον χώρο της έκθεσης. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (Δρ Χριστίνα Πασκουάλ, τηλ.: 210 7273920, e-mail: cpascual@ekt.gr).