Επιχειρηματικές συναντήσεις στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Danfish International 2015

Η εκδήλωση θα δώσει τη δυνατότητα κυρίως σε εταιρείες και επιχειρήσεις, αλλά και σε ερευνητικά κέντρα, πανεπιστήμια, να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να αναζητήσουν τους κατάλληλους συνεργάτες για διεθνή συνεργασίες σε συμφωνίες πολλαπλών τύπων.

Εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Danfish International 2015 θα πραγματοποιηθεί στις 8 Οκτωβρίου 2015 στο Aalborg (Δανία) με την συμμετοχή οργανισμών από την Ευρώπη και την Κίνα. Την διεθνή εκδήλωση ερευνητικών, τεχνολογικών και επιχειρηματικών συναντήσεων διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network-Hellas, σε συνεργασία με το North Denmark EU Office και με τη θεματική ομάδα "Maritime Industry & Services" του Δικτύου Enterprise Europe Network.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Danfish International 2015 που διεξάγεται στις 7-9 Οκτωβρίου στο Ααλμποργ (Δανία) και επικεντρώνεται στους παρακάτω τομείς:

  • Είδη Αλιείας
  • Υδατοκαλλιέργεια (εξοπλισμός)
  • Έρευνα και ανάπτυξη

Η εκδήλωση θα δώσει τη δυνατότητα κυρίως σε εταιρείες και επιχειρήσεις, αλλά και σε ερευνητικά κέντρα, πανεπιστήμια, να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να αναζητήσουν τους κατάλληλους συνεργάτες για διεθνή συνεργασίες σε συμφωνίες πολλαπλών τύπων. Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθούν προκαθορισμένες συναντήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων, με βάση τη ζήτηση και την προσφορά επιχειρηματικών προτάσεων, των τεχνολογικών προϊόντων ή της συμμετοχής σε ερευνητικά προγράμματα.

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στην εκδήλωση (έως τις 6 Οκτωβρίου 2015) μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της εκδήλωσης: https://www.b2match.eu/danfish2015. Η εγγραφή είναι δωρεάν.

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με την εκδήλωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Δρ Χριστίνα Πασκουάλ, ΕΚΤ, Εnterprise Europe Network-Hellas, τηλ: 210 7273920, fax: 210 7259070, e-mail: cpascual@ekt.gr.

Το Enterprise Europe Network-Hellas στην υπηρεσία των ελληνικών επιχειρήσεων

Το Enterprise Europe Network είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ολοκληρωμένης επιχειρηματικής υποστήριξης στον κόσμο. Ξεκίνησε να λειτουργεί το 2008 και περιλαμβάνει πλέον 600 τοπικούς οργανισμούς σε 54 χώρες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία και Αμερική. Υποστηρίζει περισσότερες από 2 εκατ. επιχειρήσεις ανά έτος σε θέματα διεθνούς εμπορίου, τεχνολογικών συνεργασιών και πρόσβασης σε χρηματοδότηση.

Στην Ελλάδα, το δίκτυο Enterprise Europe Network-Hellas αποτελείται από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στον χώρο της καινοτομίας και των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων. Παρέχει υπηρεσίες για διεθνή επιχειρηματική συνεργασία, ενημέρωση για ευρωπαϊκές πολιτικές, καινοτομία και μεταφορά τεχνολογίας, ενίσχυση της συμμετοχής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα ευρωπαϊκά προγράμματα για Έρευνα και Τεχνολογία.

www.ekt.gr, με πληροφορίες από Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, Enterprise Europe Network, Έκθεση Danfish International 2015