Εκδηλώσεις ΕΚΤ

Εκδηλώσεις ΕΚΤ

Open Webinar με τίτλο: "Πλοηγώντας επιχειρήσεις υπό συνθήκες COVID-19"

Το διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) με τίτλο "Πλοηγώντας επιχειρήσεις υπό συνθήκες COVID-19 | Πρακτικός οδηγός και συμβουλές επιβίωσης για επιχειρήσεις και επαγγελματίες" -με τον Δρ Φώτη... 27.03.2020 Διαδικτυακά

Webinar για νεοφυείς επιχειρήσεις

Webinar για νεοφυείς εταιρείες που ενδιαφέρονται να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους, από το ευρωπαϊκό έργο StartUp3.

27.03.2020 Διαδικτυακά
Εκπαιδευτικό σεμινάριο: Ευκαιρίες χρηματοδότησης για Startups στον τομέα της υγείας

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) σε συνεργασία με το Κέντρο Έρευνας, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «... 25.02.2020 Κέντρο Έρευνας, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «Αρχιμήδης» του ΕΚΠΑ

Σεμινάριο ενδυνάμωσης γυναικών #IamRemarkable

To ΕΚΤ και η Google Hellas, με την υποστήριξη της Curious.Inc, διοργανώνουν το σεμινάριο #IamRemarkable την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 16:30 στις εγκαταστάσεις της Google Hellas.

12.02.2020 Μαρούσι Αττικής, Google Hellas, Φραγκοκκλησιάς 7
Εκδήλωση με θέμα "Από το Brain Drain στο Brain Gain: Η συμβολή της επιχειρηματικής κοινότητας"

Στην εκδήλωση που διοργανώνει ο ΣΕΒ συμμετέχει η πρωτοβουλία του ΕΚΤ "Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας" με ομιλία για το φαινόμενο brain drain.

03.02.2020 Αθήνα, ξενοδοχείο Amalia
Ενημερωτική εκδήλωση για τις επικείμενες προσκλήσεις υποβολής προτάσεων του PRIMA

H εκδήλωση διοργανώνεται από τη ΓΓΕΤ σε συνεργασία με το Ίδρυμα  PRIMA & θα μεταδίδεται απευθείας στη διεύθυνση http://media.ekt.gr/live... 24.01.2020 Εθνικό 'Ίδρυμα Ερευνών, Βασιλέως Κωνσταντίνου 48, Αθήνα.

Ημερίδα με τίτλο "Η καινοτομία στην Ελλάδα και οι φορείς που τη στηρίζουν"

Το ΕΚΤ συμμετέχει με ομιλία και Workshop στην Ημερίδα που διοργανώνουν οι: NBG Business Seeds Εθνικής Τράπεζας, ACEin του ΟΠΑ,  Κέντρο Αρχιμήδης του ΕΚΠΑ, Uni.fund, Μetavallon, Bayer Ηellas.

18.01.2020 Athens Center for Entrepreneurship and Innovation, 2ος Όροφος
E' Κύκλος Μορφωτικών Εκδηλώσεων ΕΙΕ: «Η φωτογραφία που μας άγγιξε. Χίλιες Λέξεις για μια εικόνα από ιστορικούς και αρχαιολόγους»

H εκδήλωση βιντεοσκοπείται από το ΕΚΤ & μεταδίδεται ζωντανά στο media.ekt.gr/live.

17.12.2019 Αθήνα - Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Αμφιθέατρο Λ. Ζέρβα)
1st MindspaceMeetUpAthens Health Tech Edition

To EKT θα συμμετέχει με ομιλία στο 1ο #MindspaceMeetUpAthens που έχει θέμα την επιχειρηματικότητα στον τομέα της Υγείας.

16.12.2019 Αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης Επιστημών Υγείας του ΕΚΠΑ
Ημερίδα γνωριμίας, δικτύωσης και καθοδήγησης από ΕΚΤ, NGB Business Seeds και EIT Health

Με παρουσία εταιριών από τον χώρο της υγείας διοργανώνεται ημερίδα γνωριμίας, δικτύωσης και καθοδήγησης από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), την NGB Business Seeds και το ΕΙΤ Health.

12.12.2019 Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών

Pages