Επιχειρηματικές συναντήσεις στον τομέα της υγείας στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης MEDICA 2016

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, ως μέλος του Enterprise Europe Network-Hellas, υποστηρίζει τη συμμετοχή των ελληνικών φορέων στη σημαντική αυτή εκδήλωση, η οποία αποτελεί μοναδική ευκαιρία στον τομέα της υγείας.

Forum επιχειρηματικών συναντήσεων στον τομέα της υγείας διοργανώνει το Enterprise Europe Network, το μεγαλύτερο δίκτυο της ΕΕ για την υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, σε συνεργασία με το έργο Fit for Health 2.0, στις 15-17 Νοεμβρίου 2016 στο Ντίσλεντορφ (Γερμανία). Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης MEDICA 2016 που λαμβάνει χώρα 14-17 Νοεμβρίου. Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, ως μέλος του Enterprise Europe Network-Hellas, υποστηρίζει τη συμμετοχή των ελληνικών φορέων στη σημαντική αυτή εκδήλωση, η οποία αποτελεί μοναδική ευκαιρία.

Η έκθεση MEDICA είναι το σημαντικότερο σημείο συνάντησης του τομέα της ιατρικής, σε παγκόσμιο επίπεδο. Η διοργάνωση παρέχει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να συναντήσουν προμηθευτές νέων τεχνολογιών από όλο τον κόσμο και να αναπτύξουν διεθνείς επιχειρηματικές συνεργασίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την περσινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκαν 1.100 συναντήσεις με 300 συμμετέχοντες από 31 χώρες.

Η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων απευθύνεται σε οργανισμούς, εταιρείες και ερευνητές που ενδιαφέρονται για διεθνείς συνεργασίες σε επιχειρηματικό, τεχνολογικό ή/και ερευνητικό επίπεδο, καθώς και όσους επιθυμούν να προωθήσουν ερευνητικά αποτελέσματα (σε στάδιο αξιοποίησης/προώθησης) στους τομείς της Υγείας.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί που θα συμμετέχουν θα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν νέους πελάτες και να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους, να ανακαλύψουν καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα, να αναζητήσουν καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις για τις επιχειρηματικές τους ανάγκες, να ενημερωθούν για τις χρηματοδοτικές δυνατότητες, καθώς και να αναζητήσουν εταίρους για την υποβολή προτάσεων σε αυτά, και να πραγματοποιήσουν στοχευμένες επιχειρηματικές και τεχνολογικές συνεργασίες στον διεθνή χώρο μέσα από διμερείς συναντήσεις 30 λεπτών με επιχειρήσεις, ερευνητικούς φορείς και πανεπιστήμια.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εγγραφούν στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων και να υποβάλουν το προφίλ τους έως τις 7 Νοεμβρίου 2016,στο www.b2match.eu/medica2016. Τα προφίλ θα δημοσιευθούν σε ηλεκτρονικό κατάλογο και θα αποτελέσουν τη βάση για τη διοργάνωση συναντήσεων με δυνητικούς συνεργάτες. Οι αιτήσεις για τη διοργάνωση συναντήσεων θα πρέπει να υποβληθούν έως τις 7 Νοεμβρίου 2016. Κάθε συμμετέχων θα λάβει το προσωπικό του πρόγραμμα συναντήσεων πριν τη διοργάνωση και οι συναντήσεις θα διεξαχθούν στο Hall 6- Gallery 6.1: Τρίτη -15, Τετάρτη -16, & Πέμπτη 17 Νοεμβρίου: 10:30 – 18:00.

Oι συντονιστές ή εταίροι που θέλουν να αξιοποιήσουν/προωθήσουν ερευνητικά  αποτελέσματα από έργα του 7ου Προγράμματος Πλαίσιο ή του νέου χρηματοδοτικού πλαισίου της ΕΕ Ορίζοντας 2020 στον τομέα της Υγείας που είναι υπό εξέλιξη, έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν, από τα έργα τους, τα έξοδα ταξιδιού για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση μετά από συναινέωση και το ΟΚ  του Project Officer του έργου. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (Δρ. Χριστίνα Πασκουάλ, e-mail: cpascual@ekt.gr).

www.ekt.gr, with information from Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, Enterprise Europe Network-Hellas