e-business forum: Ημερίδα για την ολοκλήρωση του Γ' κύκλου εργασιών

27.06.2003

Απολογιστική ημερίδα για την ολοκλήρωση του τρίτου κύκλου εργασιών του μηχανισμού διαβούλευσης e-business forum πραγματοποιεί το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ), στις 29 Ιανουαρίου 2003, στην Αθήνα. Οι θεματικές ενότητες της ημερίδας αφορούν: 

  • Κοινωνία της Πληροφορίας, κοινωνιολογία και τεχνολογία
  • Νέες τεχνολογίες επικοινωνίας και εξ'' αποστάσεως εργασία: κατάσταση και προοπτικές στην Ελλάδα
  • Έξυπνες κάρτες
  • Ελεύθερο Λογισμικό, Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ) στην εκπαίδευση, τη δημόσια διοίκηση και τις επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους. 

Στόχος της πρωτοβουλίας e-business forum, που εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 'Κοινωνία της Πληροφορίας' του Υπουργείου Ανάπτυξης, είναι η δημιουργία ενός ευνοϊκού επιχειρηματικού περιβάλλοντος για την ανάπτυξη της ψηφιακής οικονομίας στην Ελλάδα. 

Στο πλαίσιο αυτό, η ημερίδα φιλοξενεί τόσο τους συντονιστές των ομάδων εργασίας όσο και εμπειρογνώμονες διεθνούς κύρους, αποσκοπώντας στην ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών, στη μεταφορά γνώσης και στη διεύρυνση του διαλόγου για την παγκοσμιοποιημένη ψηφιακή οικονομία. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Ledra Marriott (από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.), και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση dstath@grnet.gr ή στο τηλέφωνο 210 7474266 (κα Δήμητρα Σταθοπούλου).