Επιχειρηματικές συναντήσεις για τεχνολογίες πληροφορίας και επικοινωνιών CeBIT 2015 Futurematch Brokerage Event

Το Διεθνές Forum επιχειρηματικών συναντήσεων CeBIT 2015 Futurematch Brokerage Event για τεχνολογίες πληροφορίας και επικοινωνιών CeBIT διοργανώνει στις 16-20 Μαρτίου 2015 στο Αννόβερο (Γερμανία) το Enterprise Europe Network. Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της μεγαλύτερης διεθνούς έκθεσης Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών CeBIT 2015, η οποία φέτος έχει το κεντρικό σύνθημα d!conomy και πραγματοποιείται τις ίδιες ημερομηνίες. Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, υποστηρίζει τη συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Η εκδήλωση στοχεύει στην προώθηση των επιχειρηματικών συνεργασιών και θα δώσει τη δυνατότητα σε συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να βρουν τους κατάλληλους συνεργάτες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν διμερείς προκαθορισμένες συναντήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων, με βάση τη ζήτηση και την προσφορά τεχνολογίας (προϊόντα & τεχνογνωσία) και τις επιχειρηματικές προτάσεις συνεργασίας. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι μεγάλοι τηλεπικοινωνιακοί κολοσσοί αναζητούν συνεργασίες και προϊόντα μικρότερων εταιρειών.

Τα θεματικά πεδία που καλύπτονται στo CeBIT 2015 Futurematch Brokerage Event είναι Datability, Big Data, Cloud, Mobile, Social Business, Digital Security και Start-up. Αξίζει να σημειωθεί ότι η χώρα-εταίρος της CeBIT για το 2015 είναι η Κίνα. Σε αυτό το πλαίσιο, στο brokerage event θα δοθεί έμφαση στην παρουσία εταιρειών υψηλής τεχνολογίας από την ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά πληροφορικής της Κίνας.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις επιχειρηματικές συναντήσεις, καλούνται να συμπληρώσουν σχετική φόρμα εγγραφής και να υποβάλουν το προφίλ τους έως τις 2 Μαρτίου. Τα προφίλ θα δημοσιευθούν σε ηλεκτρονικό κατάλογο διαθέσιμο στον δικτυακό τόπο της εκδήλωσης και θα αποτελέσουν τη βάση για τη διοργάνωση των συναντήσεων. Οι αιτήσεις για τη διοργάνωση συναντήσεων θα πρέπει να υποβληθούν έως τις 10 Μαρτίου. Κάθε συμμετέχων θα λάβει το προσωπικό του πρόγραμμα συναντήσεων πριν τη διοργάνωση και οι συναντήσεις θα διεξαχθούν στο Hall 9, Booth C40.

Η συμμετοχή στο Brokerage Event κοστίζει 110 ευρώ για εταιρείες του κλάδου ΤΠΕ, ενώ για εταιρείες από άλλους κλάδους η συμμετοχή είναι δωρεάν. To Enterprise Europe Network έχει εξασφαλίσει από τους διοργανωτές δωρεάν εισιτήριο εισόδου στην κεντρική έκθεση CeBIT 2015 για δύο (2) άτομα (αξίας 210 ευρώ) για όλες τις ημέρες της έκθεσης και θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες στο Brokerage Event.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (Δρ. Ηρακλής Αγιοβλασίτης, τηλ.: 210 7273921, e-mail: agiovlasitis@ekt.gr).

Το Enterprise Europe Network-Hellas στην υπηρεσία των ελληνικών επιχειρήσεων

Το Enterprise Europe Network είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ολοκληρωμένης επιχειρηματικής υποστήριξης στον κόσμο. Ξεκίνησε να λειτουργεί το 2008 και περιλαμβάνει πλέον 600 τοπικούς οργανισμούς σε 54 χώρες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία και Αμερική. Υποστηρίζει περισσότερες από 2 εκατ. επιχειρήσεις ανά έτος σε θέματα διεθνούς εμπορίου, τεχνολογικών συνεργασιών και πρόσβασης σε χρηματοδότηση.

Στην Ελλάδα, το δίκτυο Enterprise Europe Network-Hellas αποτελείται από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στον χώρο της καινοτομίας και των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων. Παρέχει υπηρεσίες για διεθνή επιχειρηματική συνεργασία, ενημέρωση για ευρωπαϊκές πολιτικές, καινοτομία και μεταφορά τεχνολογίας, ενίσχυση της συμμετοχής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα ευρωπαϊκά προγράμματα για Έρευνα και Τεχνολογία.

www.ekt.gr, with information from Enterprise Europe Network-Hellas
Tags: CEBIT, ICT, TΠΕ