Εκδήλωση για τις νέες και εξατομικευμένες θεραπείες κατά του παιδικού καρκίνου στο ΕΙΕ

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας "Έλληνες Παγκόσμιοι γιατροί" του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών για την ανάδειξη κορυφαίων Ελλήνων επιστημόνων που διαπρέπουν σε παγκόσμιο επίπεδο.
08.06.2015

Εκδήλωση με θέμα "Νέες και εξατομικευμένες θεραπείες κατά του παιδικού καρκίνου: από την έρευνα στην κλινική εφαρμογή" διοργανώνει το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ), την Τρίτη 16 Ιουνίου 2015 και ώρα 12.00 μ.μ, στο αμφιθέατρο "Λεωνίδας Ζέρβας" του ΕΙΕ (Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου 48).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας "Έλληνες Παγκόσμιοι γιατροί" του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, η οποία έχει ως στόχο την ανάδειξη και τον επαναπατρισμό των κορυφαίων ελληνικών μυαλών που υπηρετούν την ανθρωπότητα.

Η ελληνική ακαδημαϊκή, ερευνητική κοινότητα & το ευρύ κοινό θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον διαπρεπή Έλληνα επιστήμονα Δρ. Στέργιο Ζαχαρούλη, Διευθυντή του Παιδιατρικού-Ογκολογικού Τμήματος στη Harley Street Clinic του Λονδίνου και Διευθυντή Παιδο-Νευροογκολογίας στο The Royal Marsden NHS Foundation Trust του Λονδίνου.

Τον Δρ. Στ. Ζαχαρούλη θα πλαισιώσει με ομιλία του, ο Dr Brian Walker, ερευνητής, γενετιστής στο Institute of Cancer Research/Royal Marsden NHS Trust του Λονδίνου.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας σε live streaming στη διεύθυνση http://media.ekt.gr/live.

Σημειώνεται ότι αντίστοιχες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στη Λάρισa στο Grecotel Larissa Imperial, στις 18 Ιουνίου 2015, και στη Θεσσαλονίκη στο κεντρικό Αμφιθέατρο του Γ. Ν. Θ. Παπαγεωργίου, στις 19 Ιουνίου 2015.

www.ekt.gr, with information from Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών