Συνάντηση επιχειρηματιών και ερευνητών από τη ΝΑ Ευρώπη στο 5ο Διεθνές Venture Capital Forum

Επιχειρηματίες και ερευνητές από τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με δυναμικά επιχειρηματικά σχέδια στον τομέα της τεχνολογίας, καλούνται να συμμετάσχουν στο 5ο Διεθνές Venture Capital Forum που διοργανώνουν το Ελληνικό Κέντρο Επενδύσεων, το Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, σε συνεργασία με την Ένωση Ελληνικών Εταιριών Venture Capital, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, στις 16-17 Ιουνίου 2004, στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια του forum, θα πραγματοποιηθούν κλειστές επιχειρηματικές συναντήσεις, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και την άντληση ιδιωτικών κεφαλαίων για τη χρηματοδότηση επιχειρηματικών σχεδίων. Επιπλέον, για πρώτη φορά από φέτος, καθιερώνονται χρηματικά βραβεία 'Best Business Plan' για τις τρεις καλύτερες επιχειρηματικές προτάσεις.

Στο Forum αναμένεται να παρευρεθούν δημόσιοι φορείς και εκπρόσωποι της βιομηχανικής και ακαδημαϊκής κοινότητας από την Κύπρο, την Τουρκία, το Ισραήλ, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, τη Σερβία - Μαυροβούνιο και την ΠΓΔΜ.

Στο 5ο Διεθνές Venture Capital Forum μπορούν να συμμετάσχουν επιχειρήσεις και ερευνητές με επιχειρηματικά σχέδια που προσφέρονται για υψηλούς ρυθμούς επιχειρηματικής ανάπτυξης, ανεξάρτητα από την ηλικία της επιχείρησης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τη σχετική αίτηση μέχρι τις 14 Μαΐου 2004. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο δικτυακό τόπο http://www.5vcforum.gr/.

Μάθετε Περισσότερα