WindEnergyMatch 2016: Διεθνές Forum Επιχειρηματικών Συναντήσεων στον τομέα της Αιολικής Ενέργειας

Η εκδήλωση θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες φορείς να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να βρουν τους κατάλληλους εταίρους για διεθνή συνεργασία.

Το Διεθνές Forum επιχειρηματικών συναντήσεων στον τομέα της Αιολικής Ενέργειας "WindEnergyMatch 2016"  διοργανώνει το Enterprise Europe Network, το μεγαλύτερο δίκτυο της ΕΕ για την υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στις 29-30 Σεπτεμβρίου 2016 στο Αμβούργο (Γερμανία). Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Διεθνούς έκθεσης “WindEnergy Hamburg 2016” που λαμβάνει χώρα 27-30 Σεπτεμβρίου. Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, ως μέλος του Enterprise Europe Network-Hellas, υποστηρίζει τη συμμετοχή των ελληνικών φορέων στη σημαντική αυτή εκδήλωση.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις και ερευνητικούς φορείς, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτόν και αναζητούν συνεργασίες σε επιχειρηματικό, τεχνολογικό και ερευνητικό επίπεδο. Μέσω στοχευμένων διμερών συναντήσεων διάρκειας 30 λεπτών, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν νέους πελάτες και να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους, να ανακαλύψουν καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα, να αναζητήσουν καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις για τις επιχειρηματικές τους ανάγκες.

Ο θεματικός τομέας του Forum είναι τα Αιολικά Πάρκα ενώ τα αντικείμενα που θα καλύπτει είναι τα εξής:

• Κατασκευή ανεμογεννητριών
• Προμηθευτές εξαρτημάτων
• Νέα υλικά/επεξεργασία υλικών
• Εγκατάσταση αιολικών πάρκων
• Μελέτη και ανάπτυξη έργων
• Χειρισμός και συντήρηση έργων
• Δίκτυα μεταφοράς
• Χρηματοδότηση και ασφάλεια

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής και να υποβάλλουν το προφίλ τους έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Οι αιτήσεις για τις συναντήσεις πραγματοποιούνται έως τις 25 Σεπτεμβρίου. Τα προφίλ θα δημοσιευθούν σε ηλεκτρονικό κατάλογο και θα αποτελέσουν τη βάση για τη διοργάνωση συναντήσεων με δυνητικούς συνεργάτες. Κάθε συμμετέχων θα λάβει το προσωπικό του πρόγραμμα συναντήσεων πριν τη διοργάνωση.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση WindEnergyMatch Hamburg 2016 είναι δωρεάν. Ωστόσο, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προμηθευτούν το εισιτήριο εισόδου τους στην έκθεση WindEnergy Hamburg 2016, όπου θα λάβει χώρα και η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων (Hall B7, Conference Room 7.1). Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής, καθώς και εισόδου στην έκθεση επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (Χριστιάνα Σιαμπέκου, τηλ.:210 7273954, email: schris@ekt.gr).

www.ekt.gr, με πληροφορίες από Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, Enterprise Europe Network