Workshop “Dolibarr ERP/CRM : Οργανώστε την επιχείρησή σας με ανοικτό λογισμικό”

Στόχος του workshop είναι να παρουσιαστούν τα οφέλη της χρήσης ERP & CRM ανοικτού λογισμικού για τη διαχείριση μίας επιχείρησης

Η ομάδα εργασίας για την καινοτομία και επιχειρηματικότητα της ΕΕΛ/ΛΑΚ, σε συνεργασία με το δίκτυο επιχειρηματικότητας Enterprise Europe Network-Hellas και τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων INNOVATHENS διοργανώνουν workshop με θέμα «Dolibarr ERP/CRM: Οργανώστε την επιχείρησή σας με ανοικτό λογισμικό» την Τρίτη 5 Ιουλίου 2016 (18:00, Πειραιώς 100, κτίριο: Αεριοφυλάκιο 2).

Στόχος του workshop είναι να παρουσιαστούν τα οφέλη της χρήσης ERP & CRM ανοικτού λογισμικού για τη διαχείριση μίας επιχείρησης (επαφές, τιμολόγια, παραγγελίες, προϊόντα, αποθέματα, ατζέντα, emails και άλλα). Επιπλέον, θα γίνει αναλυτική παρουσίαση του Dolibarr ERP/CRM, το οποίο είναι ένα ανοικτού κώδικα και δωρεάν λογισμικό σχεδιασμένο για μικρές επιχειρήσεις, ιδρύματα και ελεύθερους επαγγελματίες, μαζί με παραδείγματα εγκατάστασης και χρήσης του ως μία αυτόνομη εφαρμογή ή online ή σε ένα mutualized ή dedicated server για να χρησιμοποιηθεί από οπουδήποτε και παραδείγματα χρήσης του από ελληνικές εταιρείες.

Η συμμετοχή στο workshop είναι ελεύθερη, ενώ για καλύτερη οργάνωση του χώρου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής.

Tο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, μέλος του Enterprise Europe Network-Hellas, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης σε επιχειρήσεις με εξωστρεφή και καινοτόμο προσανατολισμό, με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους.