Διεθνείς επιχειρηματικές συναντήσεις στο πλαίσιο των νέων προκηρύξεων για το πρόγραμμα "Υγεία, Δημογραφική αλλαγή και Ευημερία" του Ορίζοντα 2020

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις, κυρίως μικρομεσαίες, που ενδιαφέρονται για διεθνείς συνεργασίες σε επιχειρηματικό, τεχνολογικό και ερευνητικό επίπεδο.

Το Διεθνές forum επιχειρηματικών συναντήσεων "H2020 Health European Brokerage Event - Paris 2016" στον τομέα της Υγείας διοργανώνει στις 13 Ιανουαρίου 2016 στο Παρίσι (Γαλλία) το δίκτυο Health-NCP-Net 2.0, με την υποστήριξη του Life Sciences cluster Medicien Paris Region και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Paris Ile-de-France, μέλος του Enterprise Europe Network. Το forum επιχειρηματικών συναντήσεων διοργανώνεται στο πλαίσιο του νέου προγράμματος εργασίας "Υγεία, Δημογραφική αλλαγή και Ευημερία" του Ορίζοντα 2020 για τα έτη 2016-2017. Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), ως Εθνικό Σημείο Επαφής για τον Ορίζοντα 2020 και μέλος του Enterprise Europe Network-Hellas, υποστηρίζει τη συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις, κυρίως μικρομεσαίες, που ενδιαφέρονται για διεθνείς συνεργασίες σε επιχειρηματικό, τεχνολογικό και ερευνητικό επίπεδο. Οι ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί που θα συμμετέχουν θα έχουν τη δυνατότητα να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους, να ανακαλύψουν καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα, να προβάλουν ερευνητικά αποτελέσματα που είναι σε στάδιο προώθησης/αξιοποίησης και να πραγματοποιήσουν επιχειρηματικές και τεχνολογικές συνεργασίες στον ευρωπαϊκό χώρο μέσα από διμερείς συναντήσεις 30 λεπτών με επιχειρήσεις, ερευνητικούς φορείς και πανεπιστήμια.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κάνουν εγγραφή για τη συμμετοχή στο forum και να υποβάλουν το προφίλ τους (αναζήτηση εταίρων για συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα, ζήτηση ή προσφορά επιχειρηματικών προτάσεων, και τεχνολογικών προϊόντων) μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2015. Οι αιτήσεις για τη διοργάνωση συναντήσεων θα υποβάλλονται από τις 10 έως τις 24 Δεκεμβρίου. Τα προφίλ θα δημοσιευθούν σε ηλεκτρονικό κατάλογο και θα αποτελέσουν τη βάση για τη διοργάνωση συναντήσεων με δυνητικούς συνεργάτες. Κάθε συμμετέχων θα λάβει το προσωπικό του πρόγραμμα συναντήσεων πριν τη διοργάνωση.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, ενώ τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (Δρ Χριστίνα Πασκουάλ, τηλ.: 210 7273920, e-mail: cpascual@ekt.gr).

www.ekt.gr, με πληροφορίες από Enterprise Europe Network-Hellas