Εκδήλωση Επιχειρηματικών συναντήσεων για Καινοτόμες Τεχνολογίες Νερού στο AquaMatch 2015

Το Forum απευθύνεται σε επιχειρήσεις, κυρίως μικρομεσαίες, και ερευνητές που ενδιαφέρονται για διεθνείς συνεργασίες σε επιχειρηματικό, τεχνολογικό και ερευνητικό επίπεδο, καθώς και σε ερευνητές που ενδιαφέρονται να προωθήσουν ερευνητικά αποτελέσματα που βρίσκονται ήδη σε στάδιο αξιοποίησης.

Εκδήλωση Επιχειρηματικών συναντήσεων για Καινοτόμες Τεχνολογίες Νερού διοργανώνει το ευρωπαϊκό δίκτυο Εnterprise Europe Network, στις 5 Νοεμβρίου 2015 στο Αμστερνταμ (Ολλανδία), στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης Aquatech Amsterdam (3-6 Νοεμβρίου) κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Εβδομάδας Νερού στο Αμστερνταμ (Amsterdam International Water Week). Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), ως ελληνικός κόμβος του μεγαλύτερου διεθνούς δικτύου καινοτομίας και επιχειρηματικότητας Enterprise Europe Network, υποστηρίζει τη συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Το Forum απευθύνεται σε επιχειρήσεις, κυρίως μικρομεσαίες, και ερευνητές που ενδιαφέρονται για διεθνείς συνεργασίες σε επιχειρηματικό, τεχνολογικό και ερευνητικό επίπεδο, καθώς και σε ερευνητές που ενδιαφέρονται να προωθήσουν ερευνητικά αποτελέσματα που βρίσκονται ήδη σε στάδιο αξιοποίησης.

Το Forum θα καλύπτει τους ακόλουθους τομείς:

  • Επεξεργασία νερού
  • Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση νερού
  • Monitoring & Sensoring
  • Διαχείριση νερού
  • Νερό & ενέργεια
  • Νερό & ICT
  • Horizon 2020
  • Eurostars
  • LIFE

Οι ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί που θα συμμετέχουν θα έχουν τη δυνατότητα να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους, να ανακαλύψουν καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα και να πραγματοποιήσουν επιχειρηματικές και τεχνολογικές συνεργασίες στον ευρωπαϊκό χώρο. Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να αναζητήσουν εταίρους για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο των προκηρύξεων του Horizon 2020, και να υλοποιήσουν στοχευμένες διμερείς συναντήσεις 30 λεπτών με επιχειρήσεις, ερευνητικούς φορείς και πανεπιστήμια.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής (https://www.b2match.eu/aquamatch2015/registration) και να υποβάλουν το προφίλ τους (αναζήτηση εταίρων για συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα, ζήτηση ή προσφορά επιχειρηματικών προτάσεων, και τεχνολογικών προϊόντων) μέχρι 11 Οκτωβρίου 2015. Η συμμετοχή στο brokerage event είναι δωρεάν. Οι αιτήσεις για τις συναντήσεις θα πρέπει να πραγματοποιούνται από 5 Οκτωβρίου έως 29 Οκτωβρίου 2015.

Tα προφίλ δημοσιεύονται σε ηλεκτρονικό κατάλογο και αποτελούν τη βάση για τη διοργάνωση διμερών συναντήσεων με δυνητικούς συνεργάτες, ενώ κάθε συμμετέχων θα λάβει το προσωπικό του πρόγραμμα συναντήσεων πριν τη διοργάνωση. Οι συναντήσεις θα διεξαχθούν από τις 10:30 ως τις 17:00 την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (Χριστιάνα Σιαμπέκου, τηλ.: 210 7273954, e-mail: schris@ekt.gr).

www.ekt.gr, με πληροφορίες από Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, AquaMatch 2015