Διεθνές Forum επιχειρηματικών συναντήσεων στο Mobile World Congress 2010

Πρόσκληση για συμμετοχή στο διεθνές Forum επιχειρηματικών συναντήσεων που πραγματοποιείται από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου 2010 στη Βαρκελώνη απευθύνει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas. Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του Mobile World Congress 2010 που αποτελεί το κορυφαίο γεγονός για τις εταιρείες που παρέχουν προϊόντα και εφαρμογές στον χώρο της Κινητής Τηλεφωνίας.

Η εκδήλωση θα δώσει τη δυνατότητα σε συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να βρουν τους κατάλληλους συνεργάτες. Θα πραγματοποιηθούν διμερείς προκαθορισμένες συναντήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων, με βάση τη ζήτηση και την προσφορά τεχνολογίας (προϊόντα & τεχνογνωσία) και επιχειρηματικών προτάσεων συνεργασίας. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι μεγάλοι τηλεπικοινωνιακοί κολοσσοί έχουν αναζητήσει συνεργασίες και προϊόντα μικρότερων εταιρειών σε παρόμοιες εκδηλώσεις περασμένων ετών.

Η συμμετοχή στο Forum είναι δωρεάν, ενώ επιπλέον θα δοθεί στους συμμετέχοντες, χωρίς κόστος, βασικό εισιτήριο εισόδου στην έκθεση Mobile World (κανονικής τιμής 600 ευρώ). Για τις εταιρείες που αναζητούν συνεργασίες και δεν μπορούν να μεταβούν στην εκδήλωση, θα υπάρξει η δυνατότητα εκπροσώπησής τους από το ΕΚΤ. Οσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Forum μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις στο ΕKT (κ. Κωνσταντίνο Καραμάνη, τηλ.: 210 7273918, e-mail: karamanis@ekt.gr), έως τις 15 Ιανουαρίου 2010.

Σημειώνουμε πως το Enterprise Europe Network είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ολοκληρωμένης επιχειρηματικής υποστήριξης στον κόσμο. Στην Ελλάδα, το δίκτυο Enterprise Europe Network-Hellas αποτελείται από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στο χώρο της καινοτομίας και των ΜΜΕ, με συντονιστή το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης. Παρέχει υπηρεσίες για διεθνή επιχειρηματική συνεργασία, ενημέρωση για ευρωπαϊκές πολιτικές, καινοτομία και μεταφορά τεχνολογίας, ενίσχυση της συμμετοχής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα ευρωπαϊκά προγράμματα για Έρευνα και Τεχνολογία.