Επιχειρηματικές συναντήσεις στην έκθεση 'ITN, Infrastructure, Telematics and Navigation Expo'

Φόρουμ επιχειρηματικών συναντήσεων συνδιοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, συντονιστής του δικτύου Enterprise Europe Network-Hellas (www.enterprise-hellas.gr), στις 16 Οκτωβρίου 2009 στο Τορίνο. Το διεθνές Forum b2b επιχειρηματικών συναντήσεων 'ITN - Infrastructure, Telematics & Navigation' πραγματοποιείται στο πλαίσιο της έκθεσης ΙΤΝ.

Η εκδήλωση θα δώσει τη δυνατότητα σε εταιρείες να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να βρουν τους κατάλληλους συνεργάτες για διεθνή συνεργασία. Με αυτό το στόχο θα πραγματοποιηθούν διμερείς προκαθορισμένες συναντήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων, με βάση τη ζήτηση και την προσφορά επιχειρηματικών προτάσεων, τεχνολογικών προϊόντων ή τη συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα.

Το φόρουμ που διοργανώνεται από το ευρωπαϊκό δίκτυο Enterprise Europe Network απευθύνεται σε εταιρείες, ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια από όλη την Ευρώπη που δραστηριοποιούνται στην ανάπτυξη υπηρεσιών και Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών για τον τομέα των μεταφορών γενικά. Συγκεκριμένα, οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα εστιάσουν στις ακόλουθες κατηγορίες τεχνολογίας: Αυτοκίνηση, Ηλεκτρονική και Μικροηλεκτρονική, Πληροφορική και Τηλεπικοινωνίες, Επεξεργασία Πληροφοριών, Συστήματα διαχείρισης εργασιακής ροής, Πληροφορική και Εφαρμογές Τηλεματικής, Πολυμέσα κ.α.

Η έκθεση 'ITN, Infrastructure, Telematics and Navigation' διοργανώνεται φέτος για πρώτη φορά, συγχωνεύοντας δυο ξεχωριστές επιτυχημένες εκδηλώσεις, τις Infrastructura και Telemobility Forum. Θα είναι η πρώτη ευρωπαϊκή εκδήλωση που προσφέρει ένα πλήρες πανόραμα του τομέα, με συνέδρια, ενημερωτικά εργαστήρια, υψηλού επιπέδου σεμινάρια, προγράμματα δικτύωσης και πλούσια έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών.

Το Enterprise Europe Network είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ολοκληρωμένης επιχειρηματικής υποστήριξης στον κόσμο. Στην Ελλάδα, το δίκτυο Enterprise Europe Network-Hellas αποτελείται από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στο χώρο της καινοτομίας και των ΜΜΕ, με συντονιστή το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης. Παρέχει δωρεάν υπηρεσίες για διεθνή επιχειρηματική συνεργασία, ενημέρωση για ευρωπαϊκές πολιτικές, καινοτομία και μεταφορά τεχνολογίας, ενίσχυση της συμμετοχής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα ευρωπαϊκά προγράμματα για Έρευνα και Τεχνολογία.

Η συμμετοχή στο Forum του Enterprise Europe Network είναι δωρεάν και εφικτή με την εγγραφή στην ιστοσελίδα http://www.enterprise-europe-network.ec.europa.eu/public/bemt/home.cfm?eventid=1968. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (Κωνσταντίνος Καραμάνης, τηλ.: 210 7273918, e-mail: karamanis@ekt.gr ).