Επιχειρηματικές συναντήσεις στο πλαίσιο της έκθεσης Infacoma 2009

Η Εταιρία Τεχνολογικής Ανάπτυξης Κεραμικών και Πυρίμαχων Α.Ε. (ΕΚΕΠΥ) και η Εταιρεία Βιομηχανικής Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης Μετάλλων Α.Ε. (ΕΒΕΤΑΜ), εταίροι του Δικτύου Enterprise Europe Network - Hellas διοργανώνουν διεθνείς επιχειρηματικές συναντήσεις στον τομέα των δομικών υλικών. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της 26ης έκθεσης Infacoma 2009 (Θεσσαλονίκη, 19-22 Φεβρουαρίου).

Η Ιnfacoma είναι μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις στον τομέα της δόμησης και των υλικών διεθνώς, με σταθερή πορεία ανάπτυξης και εξέλιξης.

Κύριος στόχος των επιχειρηματικών συναντήσεων είναι να ενθαρρύνει τη δικτύωση μεταξύ των φορέων ανάπτυξης τεχνολογίας και των φορέων αξιοποίησής της, προκειμένου να διαμορφωθούν τεχνολογικές και επιχειρηματικές συνεργασίες στον τομέα των δομικών υλικών. Οι επιχειρηματικές συναντήσεις προσφέρουν μια ιδανική ευκαιρία για όσους δραστηριοποιούνται στον κλάδο να:

  • Συναντήσουν συνεργάτες (κυρίως από τις Βαλκανικές χώρες)
  • Παρουσιάσουν τις τεχνολογίες, τα προϊόντα και τις διαδικασίες που έχουν αναπτύξει σε ενδιαφερόμενους φορείς και επιχειρήσεις
  • Ενημερωθούν για τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις
  • Αναπτύξουν διεθνείς επαφές
  • Ξεκινήσουν τεχνική συνεργασία ή μεταφορά τεχνολογίας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε προκαθορισμένες διμερείς συναντήσεις με προεπιλεγμένους εταίρους προκειμένου να εγκαινιάσουν νέες συνεργασίες.

Η συμμετοχή στις επιχειρηματικές συναντήσεις είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική Φόρμα Συμμετοχής και να την υποβάλλουν μέχρι και τις 30 Ιανουαρίου 2009. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους: Nίκο Κανατσούλη (ΕΚΕΠΥ), τηλ. 22620 71226, nkanatsoulis@cereco.gr, Έλενα Χρυσικοπούλου (ΕΚΕΠΥ), τηλ. 22620 71815, cereco@otenet.gr, Αλεξάνδρα Γκίκα (ΕΒΕΤΑΜ), τηλ. 2109948432, a.gika@ebetam.gr.