Επιχειρηματικές συναντήσεις στη Διεθνή Έκθεση European Seafood Exposition

Επιχειρηματικές συναντήσεις στον τομέα των θαλάσσιων προϊόντων διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, συντονιστής του δικτύου Enterprise Europe Network-Hellas, σε συνεργασία με το Εnterprise Europe Scotland και το Scottish Development International (SDI), στις 27-28 Απριλίου 2010, στις Βρυξέλλες (Parc des Expositions), στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης European Seafood Exposition (ESE).

Η εκδήλωση, που διοργανώνεται για έβδομη χρονιά, θα δώσει τη δυνατότητα κυρίως σε εταιρείες, αλλά και σε ερευνητικά κέντρα, πανεπιστήμια και spin-off εταιρείες από όλη την Ευρώπη, να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να βρουν τους κατάλληλους συνεργάτες για συμφωνίες πολλαπλών τύπων. Θα πραγματοποιηθούν προκαθορισμένες συναντήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων, με βάση τη ζήτηση και την προσφορά επιχειρηματικών προτάσεων, τεχνολογικών προϊόντων ή συμμετοχής σε ερευνητικά προγράμματα. Είναι η τέταρτη φορά που οι επιχειρηματικές συναντήσεις φιλοξενούνται στο Εθνικό Περίπτερο της Σκοτίας.

Η Έκθεση ΕSΕ 2010, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στον κόσμο, θα πραγματοποιηθεί στις 27-29 Απριλίου 2010. Καλύπτει όλους τους τομείς των θαλάσσιων προϊόντων και συγκεντρώνει φορείς που ενδιαφέρονται για αγορές, πωλήσεις, διανομή, μεταποίηση, εισαγωγές, εξαγωγές, κ.ά.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις επιχειρηματικές συναντήσεις μπορούν να συμπληρώσουν, έως τις 7 Απριλίου, τη σχετική φόρμα συμμετοχής (registration) στο Διαδίκτυο (http://ese.b2bmatchmaking.com/p_index.php), ή την επισυναπτόμενη φόρμα (η οποία αποστέλλεται στο e-mail: cpascual@ekt.gr ή στο fax: 2107246824)

Ο κατάλογος των ζητήσεων/προσφορών συνεργασίας θα είναι διαθέσιμος στην προαναφερόμενη σελίδα και θα ενημερώνεται συνεχώς με τις νέες εγγραφές (Catalogue of product profiles). Όσοι ενδιαφέρονται για ένα ή περισσότερα προφίλ από τους συμμετέχοντες φορείς, μπορούν να ζητήσουν μία ή περισσότερες συναντήσεις στο σημείο 'request meeting' που υπάρχει σε κάθε προφίλ.

Οι αιτήσεις για τη διοργάνωση συναντήσεων θα πρέπει να υποβληθούν έως τις 16 Απριλίου 2010 και κάθε συμμετέχων θα λάβει το προσωπικό του πρόγραμμα συναντήσεων πριν τη διοργάνωση. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με την εκδήλωση παρέχονται από το ΕKT (Χριστίνα Πασκουάλ, Αργυρώ Καραχάλιου, τηλ.: 210 7273920, fax: 210 7246824, e-mail: cpascual@ekt.gr, akarah@ekt.gr).