Ηχητική συνέντευξη: Ανακαλύπτοντας αξιόπιστη πληροφορία για την Covid-19

19.05.2020

Η γρήγορη εξάπλωση του SARS-CoV-2, ενός νέου κορονοϊού που εμφανίστηκε στα τέλη του 2019 και η ασθένεια Covid-19 που προκαλεί έχουν χαρακτηριστεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως Έκτακτη Ανάγκη Διεθνούς Προβληματισμού για τη Δημόσια Υγεία. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι γιατροί σχετικά με τη μετάδοση, τη διάγνωση και τη θεραπεία, είναι το αντικείμενο συνεχών ενημερώσεων, από ειδικούς στις μεταδοτικές ασθένειες, στο The New England Journal of Medicine.

Σε αυτή τη ηχητική συνέντευξη, που πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαΐου 2020, οι συντάκτες συζητούν σχετικά με τις αξιόπιστες πηγές πληροφοριών για την Covid-19 καθώς και τον ρόλο των ιατρικών περιοδικών.

Διαβάστε το δημοσίευμα "Audio Interview: Finding Reliable Information about Covid-19", και ακούστε τη συνέντευξη "Interview with Dr. Eric Rubin and Dr. Lindsey Baden on finding reliable information about Covid-19", μέσω της συνδρομής της Βιβλιοθήκης στo περιοδικό The New England Journal of Medicine. Το σύνολο των πηγών της Ψηφιακής Βιβλιοθήκης είναι προσβάσιμο μέσα από τον χώρο της Βιβλιοθήκης.