Ενημερωτικά webinars από την Clarivate Analytics (Web of Science)

16.02.2018

Σε συνέχεια των ενημερωτικών παρουσιάσεων που ξεκίνησε η Clarivate Analytics, ανακοινώνει δύο 45λεπτα θεματικά σεμινάρια στα ελληνικά για τον Φεβρουάριο 2018:

1. Πώς μπορώ να εντοπίσω πηγές ερευνητικής χρηματοδότησης;

• Οι ειδικοί μας θα εξηγήσουν τις πηγές των δεδομένων ερευνητικής χρηματοδότησης και πώς η ενοποίηση των ονομάτων των χρηματοδοτών επιτρέπει τη βαθιά και ακριβή ανάλυση των πηγών χρηματοδότησης.

• Οι ειδικοί μας θα επιδείξουν τον τρόπο διερεύνησης των πηγών χρηματοδότησης και τον τρόπο ανάλυσης των αποτελεσμάτων της έρευνας από περισσότερους από 1.000 ενοποιημένους χρηματοδότες.

• Μάθετε πώς να αναλύετε τα δεδομένα χρηματοδότησης (χρηματοδότες και αριθμοί επιχορηγήσεων) από μια ποικιλία συνόλων δεδομένων (για παράδειγμα, σε μία θεματική αναζήτηση, σε μία αναζήτηση πανεπιστημιακού ιδρύματος)

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, 12 το μεσημέρι

Εγγραφείτε εδώ

2. Προσδιορίστε πιθανές ερευνητικές συνεργασίες και ερευνητικούς συνεργάτες με το Web of Science και ΙnCites

• Προσδιορίστε τους συγγραφείς που δημοσιεύουν συχνά, αναφέρονται πολύ, και τις γεωγραφικές τους κατανομές, όλα στο πλαίσιο της έρευνας σας. Χρησιμοποιήστε το Web of Science και InCites για να εντοπίσετε πιθανές συνεργασίες.

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, 12 το μεσημέρι

Εγγραφείτε εδώ

Για να δείτε το ημερολόγιο των παρουσιάσεων του Web of Science και να εγγραφείτε για ένα δωρεάν γενικό webinar πατήστε εδώ. Το ημερολόγιο μπορεί να φιλτράρεται ανά μήνα, γλώσσα και θεματικά.