Νέα υπηρεσία δανεισμού Laptop & Tablet

07.04.2016

Το ΕΚΤ, συμπληρώνοντας τη διαθέσιμη υποδομή Ηλεκτρονικού Αναγνωστηρίου της βιβλιοθήκης του, διαθέτει την υπηρεσία δανεισμού φορητών ηλεκτρονικών συσκευών τύπου Tablet και Laptop, για χρήση εντός του χώρου της Βιβλιοθήκης Κ.Θ. Δημαράς, προκειμένου να διευκολύνεται η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές πληροφοριακές πηγές της Ψηφιακής Βιβλιοθήκης Επιστήμης Τεχνολογίας Πολιτισμού του ΕΚΤ.

Σκοπός της υπηρεσίας είναι η εξυπηρέτηση των χρηστών-μελών της Βιβλιοθήκης, που επιθυμούν να μελετήσουν αξιοποιώντας το σύνολο των χώρων του κλασικού αναγνωστηρίου της βιβλιοθήκης, χρησιμοποιώντας έναν ευέλικτο, ελαφρύ και φορητό εξοπλισμό. Οι φορητές συσκευές αξιοποιούν τις υπηρεσίες ασύρματου δικτύου (Wi-Fi) της βιβλιοθήκης και ως εκ τούτου έχουν δυνατότητα πρόσβασης στο σύνολο των ηλεκτρονικών πληροφοριακών πηγών της Ψηφιακής Βιβλιοθήκης.

Η υπηρεσία δανεισμού φορητών συσκευών του ΕΚΤ, προσφέρεται στους χρήστες-μέλη της Βιβλιοθήκης που απευθύνονται με φυσική παρουσία στο Γραφείο Υποστήριξης Χρηστών της Βιβλιοθήκης, κατά τις ώρες λειτουργίας της, Δευτέρα με Παρασκευή 8:30 – 20:00, πλην εορτών και αργιών.