Παρουσίαση Ευρωπαϊκών Χρηματοδοτικών Εργαλείων για την Καινοτομία, την Επιχειρηματικότητα και το Περιβάλλον

04.03.2017
Αθήνα, Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (MEC) Παιανίας, Λεωφόρος Λαυρίου 301

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, Εθνικό Σημείο Επαφής για τον Ορίζοντα 2020 (Horizon 2020) και συντονιστής του δικτύου Enteprise Europe Network-Hellas, και το Πράσινο Ταμείο-Greek LIFE Task Force συνδιοργανώνουν και σας προσκαλούν στην «Παρουσίαση Ευρωπαϊκών Χρηματοδοτικών Εργαλείων για την Καινοτομία, την Επιχειρηματικότητα και το Περιβάλλον», που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του συνεδριακού προγράμματος Verde.TecForum, κατά τη διάρκεια της τετραήμερης Διεθνούς Έκθεσης για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος Verde.Tec, της ελληνικής εταιρείας τεχνικών εκδόσεων T-Press.

Η εκδήλωση των δύο φορέων θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017, 17:00-19:00, στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (MEC) Παιανίας, Λεωφόρος Λαυρίου 301.

Επιπλέον, το Πράσινο Ταμείο-Greek LIFE Task Force θα στήσει εκθεσιακό περίπτερο με σκοπό την περαιτέρω ενημέρωση των επισκεπτών για το πρόγραμμα LIFE, από τις 2 έως τις 5 Μαρτίου και ώρες 10:00-20:00.

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν. Οι δηλώσεις συμμετοχής στην Παρουσίαση Ευρωπαϊκών Χρηματοδοτικών Εργαλείων πραγματοποιούνται στη σχετική φόρμα εγγραφής. 

Το Πρόγραμμα της τετραήμερης Διεθνούς Έκθεσης για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος Verde.Tec είναι διαθέσιμο εδώ